Період публікації:

від

до

Категорія:

Учителів запрошують до участі у Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу»

Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 

min
max

Учителів українознавства, гуманітарних та природничих дисциплін, початкових класів навчальних закладів різних типів і форм власності запрошують до участі у Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу».

Конкурс спрямований на використання потенціалу українознавства як засобу формування свідомого і мотивованого патріотизму, вироблення соціальних та культурних компетентностей, що передбачають вміння зберігати та захищати національну ідентичність через визначення ціннісних пріоритетів, повагу до своєї історії, традицій, мовні та культурні практики.

Конкурс проводиться в заочній формі. Для участі необхідно надіслати заявку-анкету, конспект уроку з українознавства або одного з предметів навчального плану українознавчого спрямування (в електронному вигляді), додатки тощо. Заявки та конкурсні роботи приймаються до 15 січня 2018 року на електронну пошту: ukrainian.studies@ukr.net.

Визначення переможців відбуватиметься у номінаціях:

  • Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів початкової школи.
  • Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5-9 класи).
  • Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів повної загальної середньої освіти (10-11 класи).
  • Авторський розвивальний навчальний урок з предметів гуманітарного циклу на українознавчій основі.
  • Авторський розвивальний навчальний урок з предметів природничого циклу на українознавчій основі.
  • Авторський розвивальний навчальний урок з предметів фізико-математичного циклу на українознавчій основі.
  • Авторський розвивальний навчальний урок з предметів естетичного циклу на українознавчій основі.

З Положенням про проведення конкурсу «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу» можна ознайомитися тут

Зазначимо, що засновником конкурсу є Науково-дослідний інститут українознавства МОН України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учителям та викладачам англійської пропонують розказати про свій досвід та отримати призи від National Geographic Learning Учителям та викладачам англійської пропонують розказати про свій досвід та отримати призи від National Geographic Learning Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 До 15 березня триває прийом заявок на конкурс TEACHERtalks, долучитися до якого запрошують учителів та викладачів англійської мови з усієї України. Вони мають висловити думки на запропоновані теми, розказати про успішні практики викладання предмету та поділитися досвідом з колегами. Для участі у конкурсі...

Переглядів: 536 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Учителів англійської мови запрошують до участі в конкурсі TEACHERtalks Учителів англійської мови запрошують до участі в конкурсі TEACHERtalks Опубліковано: Середа, 10 січня 2018 Триває конкурс для вчителів англійської мови TEACHERtalks – його призери зможуть виступити на конференції National Geographic Learning, безкоштовно скласти один із модулів Teacher Knowledge Test (TKT), а головний переможець також отримає можливість приєднатися до Всеукраїнської конференції EdCamp. Для...

Переглядів: 828 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook