Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методоб’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ р.а. (фото)

Опубліковано: Четвер, 02 листопада 2017 

min
max

Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбулось засідання методичного об’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Відкрив засідання заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, який від імені директора коледжу Наталії Зубко привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, поділився досвідом, здобутками вишу, ознайомив гостей із навчально-методичним забезпеченням та організацією роботи на заочному відділенні, відповів на запитання учасників засідання та побажав їм плідної праці.

Голова методичного об’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Оксана Коваль виступила з доповіддю, в якій окреслила завдання методичного об’єднання на 2017-2018 навчальний рік. Оксана Петрівна акцентувала на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування завідувачів і методистів заочних відділень та дають змогу обмінюватись професійним досвідом.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного, та заслухані доповіді: «Особливості проведення міжсесійних консультацій для студентів заочної форми навчання», «Ознайомлення з навчально-методичним забезпеченням навчального процесу та організацією роботи заочного відділення Львівського кооперативного коледжу економіки і права» – Євген Яхно, Мирослава Бойко та ін., які поділилися досвідом роботи з колегами, підготували презентації та демонстраційні матеріали.

Завідувачі і методисти заочних відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області обговорили проблеми, які постають перед ними в ході роботи, обмінялися досвідом проведення профорієнтаційної роботи для збереження контингенту студентів заочних відділень, поділилися новими ідеями щодо покращення професійної підготовки студентів-заочників у сучасних умовах.

Методичне об’єднання – це один із важливих видів роботи завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Воно покликане збагачувати професійний досвід усіх присутніх та відкривати нові аспекти роботи з студентам-заочниками. Заходи такого масштабу дуже доцільні та важливі, адже завдяки їм можна не тільки поділитись досвідом, а й пізнати для себе щось нове, відкрити нові можливості підготовки фахівців.

Засідання пройшло активно, плідно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про навчальний заклад та побажання подальшої плідної роботи в обраному напрямку, високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації, завідувачу і методисту заочного відділення Львівського кооперативного коледжу економіки і права за плідну співпрацю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі ВСП Технологічний коледж...

Переглядів: 1115 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Опубліковано: П`ятниця, 07 квітня 2017 5 квітня представники циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права взяли участь в засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, яке відбулось на базі Природничого коледжу...

Переглядів: 672 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook