Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права поспілкувалися з представниками Vodafone Україна (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 10 листопада 2017 

min
max

Підрозділ сприяння працевлаштуванню (керівник – Оксана Козак) Львівського кооперативного коледжу економіки і права за підтримки адміністрації вишу, об’єднаного профкому та студентського самоврядування організував зустріч-презентацію з представниками Міжнародної телекомунікаційної компанії Vodafone Україна для студентів випускних курсів вишу.

Мета заходу – допомога в працевлаштуванні бажаючим студентам коледжу в компанії Vodafone, яка є однією з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення та є компанією, в якій працює переважно молодь.

На зустріч зі студентами завітали представники компанії – бізнес тренер та експерт з навчання Олександр Лук’яненко і керівник групи обслуговування абонентів Ілля Навоїв. Вони презентували компанію, розповіли про можливості працевлаштування та кар’єрне зростання. Також під час зустрічі ознайомили студентів з графіками роботи та умовами праці, можливістю стажування під час проходження виробничої переддипломної практики та подальшого працевлаштування.

Студенти мали можливість поспілкуватися з роботодавцями, отримати рекламну продукцію, анкети та скласти резюме.

«Робота в компанії дає добрий практичний досвід, а з нашого центру виростають висококласні спеціалісти», - наголосили представники компанії Vodafone Україна.

«Наш навчальний заклад піклується про майбутнє працевлаштування своїх випускників. Лише за рахунок тісної співпраці коледжу та роботодавців можна підготувати дійсно висококваліфікованих спеціалістів, які так необхідні нашій країні», - зауважила директор коледжу Наталія Зубко.

«Саме такі зустрічі роботодавців зі студентами дозволяють отримати цінну інформацію, а також зворотній зв’язок від усіх зацікавлених сторін», - зазначив заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів.

Керівник Підрозділу сприяння працевлаштуванню, адміністрація та студенти коледжу висловили щиру подяку представникам компанії за приділений час та співпрацю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Проведення презентацій роботодавців є ефективною формою пошуку претендентів на вакантні робочі місця. Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Тенденції працевлаштування...

Переглядів: 943 Коментарів: 0

Вища освіта

Семінар-лекція «Застосування чинного законодавства України при укладенні трудових договорів» Семінар-лекція «Застосування чинного законодавства України при укладенні трудових договорів» Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Заступник директора з навчальної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Леся Федак та керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу Оксана Козак організували для студентів спеціальності «Правознавство» семінар-лекцію на тему : «Застосування чинного...

Переглядів: 442 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook