Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині пройшов Всеукраїнський турнір з плавання

Опубліковано: П`ятниця, 10 листопада 2017 

min
max

Нещодавно відбувся Всеукраїнський турнір з плавання «Осінь Прикарпаття», присвячений 70-річчю заснування Дрогобицької ДЮСШ та 75-річниці створення УПА.

Змагання, організовані відділенням плавання Дрогобицької ДЮСШ та сектором з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчих органів Дрогобицької міської ради, проводились в оновленому плавальному басейні (25 м) ДЮСШ ім. І. Боберського.

У змаганнях взяли участь учні 2004-2005 рр.н. і молодші команд СК «Олімпікус» м. Київ, СК «Grinchenko Swimming» м. Київ, ДЮСШ «Сокіл» м. Стрий, ДЮСШ-2 м. Червонограда, ДЮСК «Спортовець» м. Трускавець, ДЮСШ м. Дрогобича. Загальна кількість учасників віком до 13 років становила близько ста осіб.

Урочисте відкриття змагань відбулося за участю міського голови Дрогобича Тараса Кучми та його заступника Василя Качмара. Вітаючи учасників змагань, міський очільник Тарас Кучма побажав юним спортсменам успішного підкорення чемпіонських вершин з плавання.

Серед юних дрогобицьких плавців найкращих результатів добились:

Перше місце

100 м брас – Киріченко Антоніна (виконала ІІІ розряд) та Амбіцький Григорій (виконав ІІІ розряд)

Друге місце

50 м брас – Киріченко Антоніна

100 м в/ст. – Оліярник Софія та Амбіцький Сергій

100 м брас – Оліярник Софія

100 м н/сп. – Амбіцький Сергій

100 м батерфляй – Амбіцький Григорій

Третє місце

50 м батерфляй – Стахун Віталій

100 м брас – Шатинський Назар

100 м батерфляй – Стахун Віталій

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, а усі учасники отримали календарі на 2018 рік та солодкі призи.

Адміністрація та тренерського-викладацький склад ДЮСШ дякує викладачам та студентам кафедри спортивних дисциплін і туризму Дрогобицького інституту фізичної культури і здоров’я за допомогу в проведенні змагань.

Також учасники змагань висловлюють подяку Дрогобицькій міській організації КУНу та Дрогобицький Станиці Братства ОУН-УПА за надання солодких призів та ПП «Коло принт» за надання друкованої продукції.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині відбулися обласні змагання з плавання серед учнів ДЮСШ (фото) На Львівщині відбулися обласні змагання з плавання серед учнів ДЮСШ (фото) Опубліковано: Вівторок, 14 лютого 2017 Нещодавно у м. Трускавці в плавальному басейні дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» пройшли обласні змагання з плавання серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини (юнаки 2005 р.н., дівчата 2007 р.н.). Загальне керівництво змаганнями здійснювали Львівське обласне відділення Комітету...

Переглядів: 873 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 У м. Львові завершились Обласні змагання з баскетболу серед учнів ДЮСШ, юнаків 2002-2003 років народження. Змагання проходили 14-16 лютого у залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Першість на змаганнях виборола команда Львівської ОДЮСШ (тренер – Михайло Курса), друге...

Переглядів: 613 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook