Період публікації:

від

до

Категорія:

Вітаємо найкращого математика ЛУФК - Остапа Рубаху!

Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 

min
max

У Львівському училищі фізичної культури у програмі тижня математики проведений конкурс на найкращого математика училища.

У заочному протистоянні з іншими паралелями класів найкращим математиком ЛУФК став учень 9-Г класу Остап Рубаха (на фото).

Остап навчається на відділенні легкої атлетики, є переможцем міжнародного турніру на призи спорт-клубу "Ужгород", чемпіоном Львівської області з бігу на 300м. Зарекомендував себе як старанний та сумлінний учень, має достатній та високий рівень навчальної діяльності. Робота на визначення кращого математика була виконана Остапом на високому рівні із ґрунтовним поясненням кожного завдання.

У трійці найкращих однокласниця Остапа Вікторія Бавшина (відділення стрільби з лука)  та учениця 11-В класу Вікторія Іванів (відділення художньої гімнастики).

Наступні місця у десятці кращих математиків училища посіли:

4. Санніков  Микола (9-Б кл.)

- сучасне п’ятиборство

5. Жеплінська Марта (11-А кл.)

- веслування на байдарках і каное

6. Кашуба Михайло (9-В кл.)

- футбол

7. Черненко Марта (11-В кл.)

- художня гімнастика

8. Груша  Микита (9-В кл.)

- футбол

9. Фокащук Назарій (10-Б кл.)

- футбол

10. Яремко Діана (10-В кл.)

- художня гімнастика

 

Детальнішу інформацію про тиждень математики в ЛУФК див. за посиланням ufk.lviv.ua/ua-study-sub-tushden_matematuku.html.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4674 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2051 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook