Період публікації:

від

до

Категорія:

Секція керівників гуртків навчальних закладів профтехосвіти м. Львова та області художньо-прикладного напряму (фото)

Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 

min
max

9 листопада у Львівському ВПУ харчових технологій працівниками Львівського державного Будинку техніки проведена секція керівників гуртків навчальних закладів ПТО художньо-прикладного напряму з метою пошуку активних форм і методів позаурочного навчання учнівської молоді, розвитку додаткових знань та умінь, їх комунікативних здібностей.

Розпочав творче засідання директор Будинку техніки Вахула Роман Степанович. У своєму виступі дав об’єктивну оцінку позашкільній роботі системи профтехосвіти Львівщини, озвучив перелік гуртків художньо-прикладної творчості, що розпочали працювати у 2017-2018 н.ч. у НЗ ПТО м. Львова та області. Наголосив на важливості залучення учнівської молоді до позаурочної гурткової роботи.

Методист Будинку техніки Калина Вікторія Василівна розкрила питання про значення символів української народної вишивки у виробах художньо-прикладної творчості з переглядом відеоролика.

Представник Львівської національної академії мистецтв Галабуда Андрій Ігорович озвучив питання про шляхи виявлення творчих здібностей в учнівської молоді. Звернув увагу на кращі дипломні роботи, виготовлені зі шкіри, оздоблені бісером. Продемонстрував цікаві відео матеріали.

Своїми творчими досягненнями поділились: Федоришин Оксана Остапівна, керівник гуртка «Образотворче мистецтво»; Копичин Леся Романівна, керівник гуртка художньо-прикладної творчості «Рукоділля» ВПУ № 29.

Проведено майстер-класи: з розпису різдвяної іграшки – культорганізатором Львівського державного Будинку техніки Чабан Галиною Андріївною, з декупажу в стилі прованс – керівником гуртка Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Буковською Лідією Володимирівною, а також з оригінального малюнку на каві – майстром виробничого навчання Львівського ВПУ харчових технологій Пашкуцькою Надією Олександрівною.

Учасники секційного засідання були приємно вражені отриманою інформацією від викладача мікробіології ЛВПУХТ Білоруської Любові Станіславівни під час проведення екскурсії в музей «Хліба» та презентацією творчої роботи педагогічного колективу від завідувача бібліотекою ЛВПУХТ Березяк Галини Ярославівни.

Секційне засідання пройшло у формі творчого діалогу, де акцентувалась увага на важливості роботи керівника гуртка, його професійних та творчих здібностях, досвіду роботи, любові до рідної культури, що є вирішальним при формуванні у гуртківців світогляду української національної культури.

Колектив Львівського державного Будинку техніки щиро дякує адміністрації Львівського ВПУ харчових технологій за сприяння у проведенні заходу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 601 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: П`ятниця, 31 січня 2020 28 січня у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся І етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 22 команди закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Відкрив захід заступник директора з...

Переглядів: 271 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook