Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Завʼязанцівського НВК долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту

Опубліковано: Середа, 15 листопада 2017 

min
max

 Учні Завʼязанцівського НВК долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності 9 листопада 2017 року.Особливість даної події в тому, що читав текст не вчитель, а диктор українського радіо.Диктант писали учасники різного віку в усіх регіонах України одночасно. Наші учасники поки що вирішили перевірити диктант зі своїми наставниками-вчителями.

  Учні діляться враженнями:

Волошин Ростислав Петрович, 9 клас

Ми писали радіодиктант. Я хвилювався. Коли перед початком диктанту ведучі проводили радіомарафон з відомими людьми, я заспокоївся і зрозумів, що нас буде багато. Текст диктанту був цікави за змістом.цікавий за змістомУ майбутньому я б хотів ще взяти участь у такій події.

Пехник Анастасія, 8 клас

Текс Диктанту дуже сподобався. Про цю акцію я чув і раніше. Диктант – гарне тренування до складання ДПА з української мови, адже цей іспит теж проводять у формі диктанту і нас до нього готують учителі.

Панчишин Христина, 11 клас

Мої враження від радіодиктанту незабутні. Спочатку ми сиділи в очікуванні, що буде. Коли розпочалась ця «передача», ми почули напутні слова наших учителів і трохи заспокоїлись. І тут розпочалося найцікавіше, розпочався сам диктант. Ми слухали і писали текст. По закінченні ми трохи зітхнули, але наші враження зашкалювали. Я відчувала інтерес, тому що не знала, як написала, і гордість.

Ванько Василь,11 клас

Всеукраїнський радіодиктант – це гарна можливість для нас, учнів, не лише перевірити свої знання, а й відчути себе частиною цілісного живого організму. Коли ти «синхронно, слово за словом» пишеш цей диктант, то відчуваєш українську єдність. Варто відзначити, що диктант читався дуже чітко й зрозуміло. На мою думку, подібні акції є дуже важливими, адже це чудовий спосіб пропагування грамотності та знання рідної мови. Ми дуже раді, що наша школа приєдналась до цієї акції. У майбутньому, сподіваємось, що більше і більше учнів та вчителів до неї будуть приєднуватись  заради прояву  патріотизму.

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо матусі повагу та любов Даруємо матусі повагу та любов Опубліковано: П`ятниця, 15 травня 2020  Мати − найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю. Діти   ДНЗ  «Сонечко» Зав'язанцівського НВК   Мостиського району власноруч, під керівництвом вихователів   виготовили  вітальні листівки...

Переглядів: 2994 Коментарів: 0

Відділи освіти

Відкритий урок з математики Відкритий урок з математики Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020  На базі Зав’язанцівського НВК Мостиського району 11 березня 2020 року у рамках декади педагогічної майстерності вчителем початкових класів Сабат Ганною Йосипівною проведено відкритий урок з математики в 2 класі на тему: «Таблиця множення числа 6. Вправи і задачі, які вимагають використання таблиці множення...

Переглядів: 2962 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook