Період публікації:

від

до

Категорія:

Щорічний міжнародний форум «АВТОДОРЕКСПО-2017» розпочав свою роботу

Опубліковано: Середа, 15 листопада 2017 

min
max

9 листопада 2017 року студенти груп Д-31, ДМ-41, ДМ-42 та ОДР-41 та викладачі нашого коледжу  Чучман О.Я., Стець М.Б., Процик І.М. та Гузьо Н.М. вже вдруге взяли активну участь у роботі 15-ого Міжнародного форуму з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів «АВТОДОРЕКСПО-2017».

Він проходив під патронатом Державної агенції автомобільних доріг України (Укравтодор) в м. Києві на базі Виставкового центру «АККО Інтернешнл».

На цьогорічному форумі традиційно були представлені тематичні розділи з будівництва, ремонту та експлуатації автодоріг і мостів; засобів організації та регулювання дорожнього руху; будівельних матеріалів та компонентів тощо.

В рамках форуму проходила Міжнародна виставка технічних досягнень дорожньої галузі та Міжнародна наукова конференція «Дорожня галузь України на шляху реформування, модернізації, розвитку».

Такі заходи вкрай важливі для розвитку галузі, адже ми, маємо йти в ногу з часом, орієнтуватися у нових тенденціях будівництва та експлуатації доріг. Відвідувати такі форуми, виставки і подібні заходи, значить брати для себе частку новацій. Живе спілкування і експонати, побачені на власні очі дадуть значно більший ефект, ніж публіцистика, фахова література і т.п.

Всі відвідувачі виставки змогли отримати професійні консультації та детально ознайомитися з рядом корисних рішень для безпечного руху на дорогах, новинками проектування та будівництва доріг  та побачити прекрасний парк нової дорожньої техніки, яка найближчим часом ремонтуватиме українські дороги.

Також були приємно здивовані зустріччю з нашими колегами – викладачами Рівненського автотранспортного коледжу, які цьогоріч також долучилися до «АВТОДОРЕКСПО-2017».

Після виставкового залу всі відправилися знайомитися зі столицею. Дуже студентам запам’яталася пішохідна екскурсія Києвом, яка  починається з огляду найстаровинніших пам’яток. А ще Київ немислимий без Хрещатика та Майдану Незалежності – головної вулиці та площі міста. Тому наступним пунктом призначення була найвідоміша в Україні вулиця — Хрещатик. Ми насолодилися можливістю неспішно прогулятися Хрещатиком, відчути атмосферу міста. Прогулянка центральною частиною міста чудово поєдналася з фотографуванням на згадку.

Почерпнувши багато цікавої інформації, позитивних емоцій та вражень ми щасливо повернулися до рідного Львова.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський школяр здобув перемогу на IV Міжнародному Форумі IFSES 2016 в Мексиці Львівський школяр здобув перемогу на IV Міжнародному Форумі IFSES 2016 в Мексиці Опубліковано: Понеділок, 23 травня 2016 Українська команда виборола три основних нагороди та дві спеціальні відзнаки на IV Міжнародному Форумі IFSES 2016 (International Forum for Science and Engineering Students), який нещодавно відбувся у місті Гвадалахара (Мексика). Під час Форуму власні наукові та технічні проекти представили 150 студентів....

Переглядів: 3666 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook