Період публікації:

від

до

Категорія:

Соломія Возняк – переможниця «Олімпійських надій» зі стрільби

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

У м.Нітрі (Словаччина) 10-12 листопада 2017р. відбулися традиційні, двадцять треті за ліком, міжнародні змагання «Олімпійські надії» зі стрільби з пневматичної зброї за участі молодих стрільців з 7-и країн Східної та Центральної Європи.

У перший день змагань учасники розігрували призи голови міста Нітри у троьх вікових категоріях: юніори (вік до 20 років), кадети (до 18 років), юнаки (до 16 років).

У стрільбі з пневматичного пістолета серед дівчат-кадеток переможницею «Олімпійських надій» стала учениця 11 класу Львівського училища фізичної культури Соломія Возняк (на фото).

Цікаво, що у фіналі Соломія зайшла з восьмим результатом, а от у фінальних серіях жодних шансів своїм суперницям не дала. У вирішальній дуелі Возняк обстріляла іншу українку Юлію Діденко з рахунком 229,0: 225,9.

Серед хлопців цієї вікової категорії переміг рівненчанин Дмитро Гонта. Срібну медаль виборов студент І курсу училища Юрій Колесник. Фінальна дуель українців завершилася з рахунком 238,5 на 236,4 на користь Гонти.

Серед кадетів-гвинтівочників другокурсники Андрій Злонкевич та Олег Замико посіли ІІІ і IV місця, а першокурсник Святослав Гудзий – сьоме.

В юніорській компанії студентки ІІ курсу Альона Шевченко і Софія Пакліковська показали п’ятий результат: Альона у стрільбі з пістолета, Софія – з гвинтівки.

Зате у командних змаганнях Шевченко і Пакліковська у складах збірної України перші. Також перші місця посіли Андрій Злонкевич, Олег Замико, Святослав Гудзий (кадетська збірна з гвинтівки), Юрій Колесник (пістолетна збірна).

Серед молодших дівчат (U-16) десятикласниця Марія Сулик показала четвертий результат у особистій першості і стала переможницею у командних змаганнях.

Другого дня змагань юніори і кадети об’єднались у одну групу, а хлопці і дівчата юнацької категорії стріляли разом. Найкращими для вихованців ЛУФК стали десяті місця Юрія Колесника, Олега Замика та Марії Сулик.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 969 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 962 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook