Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар-практикум викладачів Захисту Вітчизни професійно-технічних навчальних закладів

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

15 листопада 2017 року на базі воєнно-історичного музею 58 Будинку Офіцерів відбувся семінар-практикум викладачів «Захисту Вітчизни» професійно-технічних навчальних закладів на тему: «Індивідуальний підхід, як важливий компонент у військово-патріотичному вихованні учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів».

У роботі семінару взяли участь заступник директора НМЦ ПТО у Львівській обл. Н. Б. Рибак, методист НМЦ ПТО у Львівській області Н. В. Шкуропацька, викладачі предмета «Захист Вітчизни» із 16 професійно-технічних навчальних закладів міста Львова

Метою семінару було вивчення питання щодо удосконалення теоретичної, практичної, фізичної і психологічної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни і проходження військової служби у Збройних Силах України та створення умов для формування та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок, високої патріотичної свідомості.

Зі вступним словом виступив  завідувач музею Паліса Сергій Омельянович .

За планом роботи були розглянуті такі питання:

        1. Проведення методичного заняття «Використання музейної експозиції у воєнно-патріотичному вихованні учнівської молоді». (Доповідач – Паліса Сергій Омельянович, завідувач воєнно-історичного  музею)

        2. Оглядова екскурсія. (Екскурсовад – Антонова Олена Миколаївна)

        3. Військово-патріотичне виховання на уроках Захисту Вітчизни (Доповідач Дмитраш Роман Орестович, викладач предмета «Захист Вітчизни»)

        4.Підведення підсумків роботи. (Доповідач – Шкуропацька Наталія Василівна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області)

         У ході екскурсії викладачі ознайомилися із музейними експонатами, де кожний учасник виніс для себе щось нове та корисне. Досить плідно та пізнавально пройшов навчально-практичний семінар.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 803 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook