Період публікації:

від

до

Категорія:

«Не стань жертвою торгівлі людьми» - тема круглого столу в 10 класі Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

18 жовтня  відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткованого Європарламентом у 2007 р.

Протидія цьому ганебному явищу є одним із основних завдань сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання - це ефективний інструмент протидії.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються люди, класний керівник  10 класу  Бориславської ЗСШ- інтернату Басюк В.А. разом з учнями підготували та провели виховну годину у формі засідання круглого столу на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми».

На виховну годину було запрошено соціального педагога  Старостіну О.І.  Валентина Андріївна, класний керівник, ознайомила старшокласників з проблемами торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей в цю ситуацію, як уникнути цієї проблеми.

Підлітки мали змогу переглянути фільм «Станція призначення - життя», по закінченні якого в класі не залишилось жодного байдужого.

Під час обговорення, учасники дискутували, відкрито висловлювали свої погляди на ці проблеми. Аналізуючи вчинки героїв з коміксів,  хлопці та дівчата  змогли пережити різні ситуації.

Здобуті знання закріпили грою «Рожеві окуляри», яку провела Оксана Ігорівна, соціальний педагог.

Басюк В.А., класний керівник

Старостіна О.І., соціальний педагог

Немає коментарів

Схожі статті:

Засідання за круглим столом «За волю і долю України. Бій під Крутами» Засідання за круглим столом «За волю і долю України. Бій під Крутами» Опубліковано: Середа, 31 січня 2018  29 січня 2018 року в Бориславській ЗСШ-інтернаті вихователь Сорокін О.Б.  з метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина Української держави, поглиблення знань про історичний факт бою українських студентів із московсько-більшовицьким...

Переглядів: 510 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У Львівські ОДА сьогодні, 28 лютого, відбувся круглий стіл «День орфанних захворювань», під час якого порушили питання проблем та викликів, з якими щодня стикаються пацієнти України з рідкісним (орфанним) захворюванням. «Ніхто не заперечує, що потрібно ремонтувати дороги, школи та інші об’єкти. Але...

Переглядів: 1259 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook