Період публікації:

від

до

Категорія:

Конкурс "Канюк звичайний - птах 2017"

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

     7 листопада у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено конкурс "Канюк звичайний - птах 2017".  Канюк найбільш масовий та один з найбільших хижих птахів. Цих птахів часто незаконно продають та використовують вуличні фотографи, при цьому їх зазвичай утримують у поганих умовах.

     В конкурсі брали участь учні 6-10 класів під керівництвом вчителя біології Клебан С.М.  Діти провели власні пошукові роботи, у яких пояснювали необхідність захисту та охорони цих птахів. Переможницею стала учениця 10 класу Хахула А., роботу якої відправили на подальшу участь у конкурсі, який проводить Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 Найбільший і найцінніший скарб кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу. Наша мова- це той дар , з якого виростаємо й завдяки якому маємо велике право та гордість називатися українським народом. 21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови. З метою розширити і поглибити...

Переглядів: 816 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 ЗДО "Берізка" знову запрошує батьків на акцію "Тату, почитай мені!" Дітки із задоволенням слухають казку, яку читає не вихователь, а рідний татусь або мама. Це найпрекрасніше , коли дитина пишається своїми батьками, коли її переповнює гордість за свого тата.

Переглядів: 813 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook