Період публікації:

від

до

Категорія:

Наша мова – калинова

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

Упродовж  тижня української мови та писемності  у КЗ ЛОР «НРЦ «Світанок» І-ІІ ступенів з поглибленою  професійною підготовкою» м.Червонограда  вихователями Джиган Є.С. та  Томчишин Г В. була організована виставка  художньої творчості вихованців       4 – А,    5 – А класів, а також малюнки  Мельничук Вікторії ( 6 –А кл) та Вишневської Яни ( 9 – А кл) на тему: «Наша мова – калинова».

Малювання  чудово  сприяє зняттю дитячих страхів, розвиває в них  впевненість у своїх силах, творчі здібності, уяву і політ фантазії,  почуття композиції та  кольоросприймання,  спонукає дітей до творчих пошуків і рішень. У своїх художньо – мистецьких творах  учні передали всю  барвистість, красу та велич української мови. Але, насамперед,   наші учні отримали  незабутні позитивні емоції. А найкращі  дитячі роботи,   відібрані і естетично оформлені,  стали  окрасою виставки  «Наша мова – калинова»

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook