Українська кулінарія зазнала відчутних змін завдяки інноваційним та новітнім технологіям, які дають можливість зберегти значну кількість вітамінів у продуктах харчування. А винахідники та раціоналізатори працюють над впровадженням у кулінарну сферу нових технологій, пристроїв і приладів для теплової обробки продуктів. З метою поширення досвіду роботи в даному напрямку 14 листопада проведено зустріч-диспут заслужених винахідників та раціоналізаторів з учнями-кулінарами ВПУ № 29 м. Львова.
Відкрив зустріч заступник директора з НМР Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який акцентував увагу на необхідності творчих підходів до застосування інноваційних технологій і засобів теплової обробки кулінарних продуктів.
Аспірант Інституту професійно-технічної освіти НАПН України Мелько Марина Володимирівна на зустрічі-диспуті розповіла про нові підходи використання сучасного обладнання теплової обробки продуктів. Розповідь супроводжувалась демонстрацією фільму.
Практичний психолог Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна наголосила на важливості вибору харчування та використанні дієт.
Завідувач методичним відділом Войтюк Володимир Володимирович розповів учням-кулінарам цікаві, маловідомі і жартівливі факти з історії кулінарії.
Захід пройшов успішно і викликав зацікавлення в майбутніх фахівців кулінарної справи. Між учнями та доповідачами відбувся діалог, проводився обмін досвідом, думками, запитаннями.
Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації ВПУ № 29 м. Львова за надану можливість і створення належних умов у проведенні зустрічі.
Немає коментарів