Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський державний Будинок техніки надихає до творчості, винахідництва та раціоналізації учнівську молодь професійно-технічної освіти (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

Українська кулінарія зазнала відчутних змін завдяки інноваційним та новітнім технологіям, які дають можливість зберегти значну кількість вітамінів у продуктах харчування. А винахідники та раціоналізатори працюють над впровадженням у кулінарну сферу нових технологій, пристроїв і приладів для теплової обробки продуктів. З метою поширення досвіду роботи в даному напрямку 14 листопада проведено зустріч-диспут заслужених винахідників та раціоналізаторів з учнями-кулінарами ВПУ № 29 м. Львова.

Відкрив зустріч заступник директора з НМР Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який акцентував увагу на необхідності творчих підходів до застосування інноваційних технологій і засобів теплової обробки кулінарних продуктів.

Аспірант Інституту професійно-технічної освіти НАПН України Мелько Марина Володимирівна на зустрічі-диспуті розповіла про нові підходи використання сучасного обладнання теплової обробки продуктів. Розповідь супроводжувалась демонстрацією фільму.

Практичний психолог Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна наголосила на важливості вибору харчування та використанні дієт.

Завідувач методичним відділом Войтюк Володимир Володимирович розповів учням-кулінарам цікаві, маловідомі і жартівливі факти з історії кулінарії.

Захід пройшов успішно і викликав зацікавлення в майбутніх фахівців кулінарної справи. Між учнями та доповідачами відбувся діалог, проводився обмін досвідом, думками, запитаннями.

Львівський державний Будинок техніки висловлює подяку адміністрації ВПУ № 29 м. Львова за надану можливість і створення належних умов у проведенні зустрічі.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг. Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна. Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського...

Переглядів: 697 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Мода в кулінарії Мода в кулінарії Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу. Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив...

Переглядів: 822 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook