Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар шкільних практичних психологів Стрийщини

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

Турбота про здоров’я дітей – одне з головних завдань школи. Значну роботу в пропаганді здорового способу життя школярів проводять шкільні практичні психологи Стрийського району.

15.11.2017р. в Нежухівській СЗОШ І-ІІІст. під керівництвом методиста відділу освіти Стрийської райдержадміністрації Васильців О.П. проведено семінар практичних психологів району.

Психолог Нежухівської СЗОШ І-ІІІ ст. Шквара М.І. провела з учнями  сьомих класів заняття за інформаційно-освітньою протиалкогольною програмою «Сімейна розмова». Об’єднані у дві групи семикласники пізнавали «Секрети рекламного бізнесу».  З учнями проведено вправи «Мозковий штурм», «Перевір свої знання», «Корисні знання». Опрацювавши рубрику «Підказки», переглянувши презентацію та відеоролики соціальної антиалкогольної реклами, діти усвідомили, що алкоголь згубно впливає на здоров’я людини.

Під час заняття учні зрозуміли, що вибір кожного часто залежить не тільки від знань, переконань, умінь, а й від зовнішніх обставин: моди, реклами, Інтернету, кіно, що реклама має свої таємниці, про які необхідно знати, щоб почуватися захищеним. Найкращим захистом від рекламних повідомлень є наявність достовірної та повної інформації. Критичне ставлення до реклами дозволяє протистояти впливові, який вона здійснює, допомагає зрозуміти переваги здорового способу життя та формувати правильну позицію щодо споживання даної продукції.

На завершення заняття учні створили гасло рекламного ролика про невживання алкогольних напоїв підлітками: «Алкоголю – ні!», «Підлітки за здоровий спосіб життя».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook