Період публікації:

від

до

Категорія:

13 листопада відбулося спільне засідання школи становлення новопризначеного вчителя хімії та біології Яворівщини

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

13 листопада 2017 року на базі Домажирської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворівського району відбулося спільне засідання школи становлення новопризначеного вчителя хімії та біології (керівники О. Борис, О. Порохнавець). Молоді педагоги відвідали урок у 7 класі на тему «Різноманітність кісткових риб. Значення риб у природі та житті людини» (вчитель Кульчицька Христина Степанівна).

Методист методичного кабінету О. Флис зазначила, що урок запам’ятається чіткою продуманістю методів і прийомів навчання, активізацією пізнавальної діяльності учнів, використанням ігрових методик, що відповідають даному віку школярів. Підготовлена вчительська презентація дозволила ефективно оптимізувати навчально-виховний процес. Учасники засідання відвідали позакласний захід «Хімічний КВК», у якому взяли участь три команди учнів 8 класу. Під час змагання діти у невимушеній формі закріпили назви та символи хімічних елементів, навчились вільно орієнтуватись у періодичній системі хімічних елементів Д.І.Менделєєва. Усі присутні зазначили, що такі заходи розвивають інтерес учнів до хімії, виховують уміння відстоювати свої переконання, працювати в групах, пов’язувати знання з практикою, опановувати мистецтво мислити та робити логічні висновки, розвивають повагу до предмета.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook