Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень української мови та літератури

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

З 06 листопада по 10 листопада у Котівській ЗОШ імені Михайла Логина Яворівського району проходив тиждень української мови та літератури.

06 листопада відбувся  конкурс читців-декламаторів на тему: «Слова – живі: їх ніжні душі від наших дотиків болять». За найкраще декламування віршів було нагороджено Логина Любомира, Курян Анну, Макало Бориса, Макало Вероніку і Стронську Тетяну.

В інтелектуальному змаганні «Ігри патріотів», проведеному 07.11 у цікавій формі було повторено вивчений матеріал. Як справжні патріоти учні доводили, що державі потрібні високоінтелектуальні громадяни.

У конкурсі стіннівок на тему: «У кожнім слові твоїм, рідна мово, бачу барви веселкові» ми намагалися допомогти дітям зрозуміти неперевершену красу рідної мови й викликати в них інтерес до творчого процесу, що породжує мистецькі шедеври.

09 листопада було проведено вікторину знавців рідної мови. Така форма роботи розвиває мислення і потяг до пошукової діяльності.

На завершення тижня було проведено захід: «Рідна мова – диво калинове». З’ясувати  історичний шлях розвитку української писемності та мови допомогла учням вчитель Зінько Я.М. Вона розповіла про життєвий і творчий шлях Преподобного Нестора-Літописця. На свято завітала Мова із своїми частинами. Тут лунали пісні та вірші.

Так ми формуємо в учнів повагу та бережливе ставлення до рідної мови, яка є найважливішим чинником існування нації і виховання почуття гордості за культурні надбання України .

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook