Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл у Добростанській ЗОШ І-ІІ ступенів

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

16 листопада у Добростанській ЗОШ І-ІІ ступенів Яворівського району пройшов день толерантності. Педагог-організатор (Заблоцька Г.С.) провела спільно з Учнівською республікою круглий стіл з елементами гри «Толерантність в моєму житті». Члени учнівського самоврядування ознайомились з поняттям толерантності,  ознаками толерантної людини, мали нагоду  відпрацювати у конкретних життєвих ситуаціях модель толерантної поведінки.

Президент учнівського самоврядування Боляк І. створила «Кущ толерантності», який  символізував життя, мудрість та духовну культуру. На кущі діти прикріпили листочки з вписаними позитивними людськими якостями.

Захід допоміг сформувати  у вихованців школи правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, розвивати комунікативну культуру спілкування.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook