Період публікації:

від

до

Категорія:

Людина – смолоскип

Опубліковано: П`ятниця, 17 листопада 2017 

min
max

15 листопада у Вороблячинській ЗОШ І – ІІ ст. ім. Героя України Віталія Коцюби Яворівського району було проведено відкриту виховну годину «Самопожертва великого патріота Василя Макухи», підготовлену вчителем Пулик Марією Петрівною та учнями 4 класу, які емоційно прочитали вірші про Україну. Виховний захід приурочений 90-ій річниці з дня народження національного героя, який все своє життя поклав на вівтар боротьби за вільну і незалежну державу.

Із розповіді Марії Петрівни та презентації «Вільний син невільного народу» присутні дізнались про участь В. Макухи в русі опору проти комуністичного режиму, русифікації та поневолення українського народу. 05 листопада 1968 року у Києві на Хрещатику, протестуючи, патріот здійснив акт самоспалення. Також гості заходу (учні 2-3 класів) переглянули документальний фільм про життя і подвиг великого земляка «Людина – смолоскип».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook