Період публікації:

від

до

Категорія:

Школа безпечного життя

Опубліковано: Субота, 18 листопада 2017 

min
max

13 листопада у Яворівській ЗОШ I-III ступенів №2 було проведено перше заняття «Школи безпечного життя», яке стало початком роботи закладу над проектом «Впровадження інноваційних методик запобігання підлітковій злочинності та дитячому травматизму на дорогах Яворівського району», яке провела вчитель основ здоров’я С. В . Манько  разом із майором, старшим інспектором черговим Яворівського ВП ГУНП - В.Р. Сандович.    

В ході заняття школярі ділилися своїми міркуваннями про роботу поліцейського. Вони працювали в командах, створюючи портрет працівника правоохоронних органів, описуючи риси його характеру. Учні презентували  карту очікувань від занять «Школи безпечного життя».

А чи справдились ці очікування вони мали можливість переконатися, послухавши розповідь В.Р. Сандовича, який зумів зацікавити школярів і доброзичливим ставлення  і повчальними фактами із своєї професійної діяльності.

Початок роботи над проектом був цікавим, захоплюючим і додав наснаги до виконання наступних завдань.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook