Період публікації:

від

до

Категорія:

Чемпіони серед нас

Опубліковано: Субота, 18 листопада 2017 

min
max

16 листопада 2017 року учні 9-А класу Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 зустрілися з майстром спорту України Міжнародного класу з пауерліфтингу Богданом Грицаном. Він розповів дев’ятикласникам про історію цього виду спорту. Важкоатлет наголосив, що омріяний результат дали вісімнадцять  років важкої наполегливої праці. Заявити нашому земляку, що він – дужий українець, вдалося на чемпіонаті світу з жиму лежачи в м. Каунас (Литва), який відбувався з 22 по 27 травня 2017 року. Виступ спортсмена школярі побачили на відеоролику. Розглядаючи нагороди,  діти дізнавалися історію кожної з них.

Цікаво учням було познайомитися і з досягненнями в цьому ж виді спорту своєї однокласниці - чемпіонки України з  жиму лежачи Софії Бздир. Учениця зазначила, що її заняття пауерліфтигом – це не лише важкі, виснажливі тренування  і  радість від перемог, а й гартування в собі витримки, сили волі, дисциплінованості.

Спортсмени одностайні у тому, що виконаний норматив – це не лише заслуга їхня та  їх тренерів, але й рідних, близьких та друзів.

Віра в свої можливості додає сил до перемоги.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook