Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки дорожнього руху у ДНЗ «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг»

Опубліковано: Понеділок, 20 листопада 2017 

min
max

На виконання листів Міністерства освіти і науки України від 07.11.2017р. № 3-907 та ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху  та інформаційних технологій» Міністерства охорони здоров’я України від 24.10.2017р. №473/16 з метою поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, зокрема небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, невикористання шоломів та ременів безпеки, керування транспортними засобами у стані сп’яніння, недотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху у ДНЗ "Львівське ВПУ торгівлі та сфери послуг" було проведено ряд заходів, зокрема:

1. Проведення уроку «Безпека на дорозі – безпека життя», присвяченого важливості носіння світлоповертаючих елементів та профілактиці екстремального хобі – зачепінгу. (Попадюк Б.Ф., Дзержановська Н.М.)

2. Проведення виховних годин з питань безпеки дорожнього руху у формі вікторин та творчих робіт. (Класні керівники)

3.Проведення практичних навчань домедичної допомоги постраждалим у наслідок дорожньо-транспортних пригод під гаслом: «Знаю, вмію, врятую» разом з регіональним підрозділом екстреної медичної допомоги. (Брусаков В.В.)

4. Випуск тематичних стінгазет учнями , виставка учнівських малюнків з тематики безпеки дорожнього руху. (Попадюк Б.Ф., класні керівники)

5. Демонстрація відеороликів з безпеки дорожнього руху. (Попадюк Б.Ф., Клименко Н.І.)

6. Розробка пам’яток – буклетів «Переходь дорогу правильно!» та розповсюдження їх серед учнів навчального закладу. (Попадюк Б.Ф., Дзержановська Н.М.)

7.Проведення роз’яснювальної роботи серед учнів та працівників навчального закладу «Дотримуйся правил – збережи життя!» (Чорний І.В.)

8. Проведення загально училищної лекції працівниками відділу по роботі з громадськістю Львівського обласного управління патрульної поліції.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 809 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 640 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook