Період публікації:

від

до

Категорія:

Волейболістки Cтрия – чемпіони Львівщини-2017

Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 

min
max

Чемпіонат Львівської області з волейболу серед дівчат 2005 р.н. та молодші тривав протягом трьох днів, з 15 по 17 листопада в Стрию, у спортзалі ДЮСШ. За регламентом змагань команди, які посіли у своїх групах перше місце у фінальній стадії вели боротьбу за 1-3 місце, другі місця – за 4-6, треті місця – за 7-9, четверті місця – за 10-11 місце.

На урочистій церемонії відкриття та закриття усіх учасників привітали та побажали вдалих стартів і усіляких гараздів директор Стрийської ДЮСШ Олексій Кухар, заступник директора Стрийської ДЮСШ Дмитро Шнайдер, тренер Стрийської ДЮСШ з волейболу Микола Столярський. Головний суддя турніру – арбітр національної категорії Дмитро Шнайдер (Стрий). У цьогорічному обласному чемпіонаті взяли участь 11 юнацьких команд, які за жеребом були розподілені на три групи:

«А»: ДЮСШ (Стрий, на фото), ДЮСШ (Пустомити), ДЮСШ (Новий Калинів, Самбірський р-н), ДЮСШ «Сокіл» (Стрийський р-н);

«Б»: ДЮСШ (Червоноград), ДЮСШ (Новий Розділ), ДЮСШ (Самбір);

«В»: ДЮСШ (Жовква), ДЮСШ (Старий Самбір), «Панчери» (Львів), ДЮСШ (Трускавець).

У групі «А» не було рівних збірній Стрийської ДЮСШ. Підопічні Миколи Столярського камінь на камені не залишили від своїх опонентів з Пустомит, Нового Калинова та Стрийського району і впевнено з однаковим рахунком – 2:0 перемогли своїх суперників.

У фінальну стадію крім збірної ДЮСШ (Стрий) потрапили збірні ДЮСШ (Старий Самбір) та ДЮСШ (Новий Розділ). Перемігши своїх візаві з Старого Самбору та Нового Роздолу з однаковим рахунком – 2:0, чемпіоном Львівщини серед дівчат 2005 року і молодші стала збірна ДЮСШ (Стрий).

У складі збірної ДЮСШ (Стрий) «кували» перемогу: Андріана Павлик (к), Божена Петриків, Яна Столярська, Яна Осадча, Лідія Кмошик, Вікторія Марій, Ілона Марущак, Софія Стельмах, Анастасія Римарчук. Друге та третє місця відповідно посіли юні волейболістки Старого Самбора та Нового Роздолу. У протистоянні між цими командами перемога була на боці збірної ДЮСШ (Старий Самбір) – 2:1. Переможці та призери нагороджені грамотами відділу молоді та спорту Стрийської міської ради.

Вітаємо юних волейболісток Стрийської ДЮСШ міськво та їх тренера Миколу Столярського з впевненою перемогою в обласному чемпіонаті та бажаємо розвивати свій успіх і надалі. Віримо в те, що нові спортивні досягнення стрийських волейболістів не за горами!

Хотів би зазначити, що сьогодні у спортзалі Стрийської ДЮСШ міськво пройде чемпіонат Львівської області з волейболу серед юнаків 2005 р.н. і молодші. Запрошую палких прихильників стрийського волейболу прийти і підтримати свою улюблену команду.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 479 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 827 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook