Період публікації:

від

до

Категорія:

Кращих студентів Львівщини відзначили обласними преміями (фото)

Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 

min
max

Сьогодні, 27 листопада, в актовому залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулися урочисті заходи з нагоди вручення обласних премій кращим студентам вищих навчальних закладів.

В урочистостях взяв участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Ви – молоде покоління, яке будуватиме країну, і саме від вас залежить якою буде ця країна, а також те, наскільки ті знання, які ви отримали, ви зможете практично реалізувати на Львівщині чи в іншому куточку України в майбутньому. Висловлюю дяку батькам, які виховали таких достойних синів та дочок, які з плином часу, я впевнений, будуть успішними в бізнесі, медицині та інших сферах. Висловлюю дяку за вашу працю, пишайтеся отриманими знаннями і передавайте їх далі, адже саме від вас залежить якою успішною буде наша країна, а успіх – це наша друга зброя у будівництві нової країни, у відстоюванні своїх інтересів», - наголосив у вітальному слові Ростислав Замлинський.

Слід зазначити, що у 2017 році обласні премії призначено 200 студентам. Найбільшу кількість премій отримали студенти Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного університету імені Івана Франка.

Цьогоріч розміри обласних премій для студентів вищих навчальних закладів є такими: премія облдержадміністрації та обласної ради – 5 140 грн; імені В’ячеслава Чорновола – 4 800 грн; імені Миколи Колесси – 4 800 грн; імені Олени Степанівни – 4 800 грн; імені Дмитра Вітовського – 4 800 грн; імені Євгена Лазаренка – 4 800 грн; імені Героя України Бориса Возницького – 4 800 грн; імені Івана Федоровича – 4 800 грн.

Премії облдержадміністрації та обласної ради отримали 116 студентів. Зазначимо, що премії виплачують з обласного бюджету в межах Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 У понеділок, 18 листопада, у Будинку вчених відбулись урочистості, під час яких студентам закладів вищої освіти Львівщини вручили обласні премії. Захід приурочили до Міжнародного дня студентів. Премії кращим студентам Львівщини вручив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський разом із заступником...

Переглядів: 555 Коментарів: 0

Вища освіта

Переможців та призерів олімпіад і конкурсів відзначили преміями (фото) Переможців та призерів олімпіад і конкурсів відзначили преміями (фото) Опубліковано: Вівторок, 24 травня 2016 У вівторок, 24 травня, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад та конкурсів з керівництвом...

Переглядів: 4553 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook