Період публікації:

від

до

Категорія:

Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото)

Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 

min
max

Нещодавно у спортивному комплексі Львівського торговельно-економічного університету вже вчетверте відбулись фінальні змагання Відкритого Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів.

У фіналі спортсмени між собою «стінка на стінку» окремо серед чоловіків та жінок у десяти вагових категоріях. 4 команди-фіналісти визначили за підсумками відбіркових змагань, які проходили у вересні – жовтні 2017 року.

У підсумку «золото» відкритого Кубку Львівщини з вільної боротьби серед чоловічих студентських команд вдруге поспіль виборола збірна Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З Ґжицького. У фіналі ветеринари здолали студентську збірну Львівського державного університету фізичної культури з рахунком 8:2. У поєдинках за третє місце команда хлопців Національного університету «Львівська політехніка» перемогла команду Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного з рахунком 7:3, здобувши бронзові нагороди.

Вперше цього року розіграли кубок і серед жінок. Так, у фіналі команда Національного університету «Львівська політехніка» поступилася команді Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького з рахунком 3:7.

Під час церемонії нагородження фіналістів змагань привітали багаторазові чемпіони області та призери Чемпіонату України з командної аеробіки – колектив Національного університету «Львівська політехніка» під керівництвом О. Череповської. Опісля переможці та призери змагань були нагородженні кубками, медалями, грамотами, пам’ятними нагородами. Нагородження проводили президент Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт» Юхницький Б., головний суддя змагань Ігор Вовк та головний секретар Михайло Цьона.

Організували захід Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт», Управління молоді та спорту Львівської міської ради, Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Завершилась Універсіада Львівщини – 2016 з вільної боротьби (фото) Завершилась Універсіада Львівщини – 2016 з вільної боротьби (фото) Опубліковано: П`ятниця, 25 березня 2016 Днями на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України пройшли змагання з вільної боротьби серед студентів університетів, академій та інститутів Львівщини за програмою «Універсіади Львівщини – 2016». У змаганнях взяли участь11 команд, які представляли Львівський національний...

Переглядів: 8106 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Львівський школяр став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби (фото) Львівський школяр став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 Учень Львівської середньої загальноосвітньої школи № 24 ім. М. Конопницької Войтович Артур (тренер – Вовк І.В.) став віце-чемпіоном Європи з вільної боротьби серед школярів U-15. Львів’янин у ваговій категорії до 35 кг здобув перемогу у спортсменів з Грузії та Румунії, а у фіналі поступився росіянину...

Переглядів: 640 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook