Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівщина приймає міжнародний турнір з карате

Опубліковано: Середа, 29 листопада 2017 

min
max

2-3 грудня в манежі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39а) відбудеться масштабний міжнародний турнір з карате.

У межах цих представницьких змагань відбудеться й перший міжнародний турнір з Пара-карате «1-st INTERNATIONAL UKF PARA KARATE CUP».

У змаганнях очікується участь близько 1 000 спортсменів з різних регіонів України та зарубіжні делегації.

Спортсмени виступатимуть у програмі індивідуальне та командне ката та куміте у різних вікових групах: діти віком до 14 років, кадети віком 14-15 років, юніори віком 16-17 років та дорослі спортсмени віком від 18 років.

Спортсмени з інвалідністю, пара-каратисти будуть розподілені на три кваліфікаційні категорії: спортсмени з вадами зору, на візках та з розумовими вадами.

Організатором турніру є львівський спортивний клуб «АРЕЙ». Голова оргкомітету – Тетяна Ушакова (Львів). Суддівську колегію складуть 60 суддів національної та міжнародної категорії на чолі з суддею міжнародної категорії WKF Олексієм Коханцем (м. Одеса).

Початок змагань щоденно о 9:00. Урочисте відкриття змагань – 2 грудня о 12:00. Церемонія нагородження переможців турніру відбудеться в останній день о 16:00 год.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львові пройшов волейбольний турнір У Львові пройшов волейбольний турнір Опубліковано: Понеділок, 18 Червня 2018 На базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся турнір з волейболу серед дівчат під символічною назвою «Волейбольна весна». Мета турніру – пропаганда здорового способу життя, підтримка спортивних традицій України, а також розвиток волейболу, виховання патріотизму серед молоді. Організували...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook