Період публікації:

від

до

Категорія:

Львів’янки тріумфували на першому Студентському відкритому кубку Львова з баскетболу серед жіночих команд (фото)

Опубліковано: Середа, 06 грудня 2017 

min
max

У фіналі першого Студентського відкритого кубку Львова з баскетболу серед жіночих команд збірна Національного університету «Львівська політехніка» перемогла гостей з університету Катовіц (Республіка Польща) з рахунком 46:29.

Бронзові медалі поїхали до м. Чернівці разом із командою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, яка у матчі за 3-4 місце з рахунком 42:37 перемогла візаві із м. Нововолинська. П’ятими у турнірі фінішували вихованці Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Змагання тривали протягом останніх трьох днів листопада у спортивному комплексі Національного університету «Львівська політехніка», а за кубок змагалися п’ять студентських жіночих баскетбольних команд України та Польщі.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями, а для привітання чемпіонів та учасників перед присутніми виступили колективи народного та бального танців Національного університету «Львівська політехніка». Учасників також привітали голова Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт» Богдан Юхницький, завідувач кафедри фізичного виховання спорту Національного університету «Львівська політехніка» Віктор Корягін, виконавчий секретар Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт» Наталя Слимак.

«Одним із надважливих чинників розвитку молодої людини є заняття спортом. Проводячи студентські змагання, ми в перспективі отримуємо не лише фізично загартованого фахівця, але й нових олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу, чемпіонів Європи. Тому приємно, що Львівська міська рада не залишається осторонь, а активно долучається до підтримки таких турнірів, інвестуючи у майбутнє», - зазначив Анатолій Ігнатович, співорганізатор змагань, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Зазначимо, що організували захід Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт», Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівські баскетболісти провели майстер-клас для школярів (фото) Львівські баскетболісти провели майстер-клас для школярів (фото) Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 Професійні львівські баскетболісти провели майстер-клас для дітей, які активно розпочинають займатися цим ігровим видом спорту. Спортивний захід відбувався в приміщенні Львівської СШ № 45, адміністрація якої всіляко сприяє розвиткові баскетболу в школі й у місті загалом. Для спортивного зростання...

Переглядів: 639 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 У м. Львові завершились Обласні змагання з баскетболу серед учнів ДЮСШ, юнаків 2002-2003 років народження. Змагання проходили 14-16 лютого у залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Першість на змаганнях виборола команда Львівської ОДЮСШ (тренер – Михайло Курса), друге...

Переглядів: 613 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook