Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар учителів початкових класів

Опубліковано: Середа, 06 грудня 2017 

min
max

6 грудня 2017 р. в Угерській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Угерського освітнього округу.

Тема доброти та милосердя є однією з найактуальніших у сьогоденні. Саме від учителя залежить, чи зачепить струни дитячих душ добро. На сучасному етапі особливого значення набуває утвердження в суспільстві гуманістичних цінностей.

Перед  учасниками семінару виступила Штинда Г.О., учитель початкових класів, з доповіддю «Взаємодія школи і родини», в якій вказала на тісну співпрацю батьків та школи, наголосивши, що сім’я – школа – це єдине ціле у вихованні підростаючого покоління.

Учитель Шабан Г.В. цікаво і змістовно провела акцію «Твори добро!» разом з учнями 2 класу.  Діти декламували вірші, співали пісні про любов та милосердя. На завершення заходу школярі подарували присутнім Ангелів Добра, зроблених своїми руками. Продовжуючи роботу, вчителька провела майстер-клас з учасниками методоб’єднання з виготовлення ангелів за допомогою бісеру.

Презентацію «Людина починається з добра» представила вчитель Хомцій І.Ф. Переглядаючи її, присутні побачили виховні справи, які роблять діти упродовж  шкільного життя.

Пилипів В.Є. , методист відділу освіти, підвела підсумки проведення ХVІІІ  Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

Під час засідання «круглого столу» присутні ділилися досвідом щодо використання методичних інновацій на уроках в початковій школі. Усім відомо, що сучасна школа потребує оновлення, відповідності вимогам життя, суспільним та особистим потребам. Інноваційне навчання  ґрунтується на компетентному підході, виховує  та розвиває учня для успішного життя, формує новий світогляд педагога.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Унікальність Шевченка в тому, що окрім геніальності він був сміливим. Сміливим, щоб змалку йти за покликом серця і реалізовувати себе, свої мрії і навіть свій талант. Сміливим, щоб висловлювати свою точку зору та бути собою до самого кінця. Сміливим, щоб виступити проти тиранії, неправди - один за всіх,...

Переглядів: 1719 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шевченко – символ України! Шевченко – символ України! Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Символи національної ідентичності є прапор, герб і гімн. Є люди-символи не лише певної історичної доби, а й цілої нації. В Україні ця людина, звісно ж - Тарас Григорович Шевченко. Саме він став духовним символом свого народу на Батьківщині й обійняв нішу національного Пророка українців. З метою розширення ...

Переглядів: 1362 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook