Період публікації:

від

до

Категорія:

Патріотичний потяг «Труханівська Січ» завітав на Львівщину (фото)

Опубліковано: Понеділок, 11 грудня 2017 

min
max

Сьогодні, 11 грудня, на залізничний вокзал Львова урочисто прибув потяг національного єднання «Труханівська Січ» - «Різдвяний потяг св. Миколая». Серед пасажирів потяга – школярі, студенти, волонтери, громадські діячі та військові з різних регіонів України. Загалом близько 150 осіб.

Учасників потягу зустріли народний депутат України Оксана Юринець, заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту освіти і науки Любомира Мандзій, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало, а також представники сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Потяг єднання зустрічали хлібом-сіллю. Для гостей зіграв військовий оркестр та виступив вокально-інструментальний ансамбль «Вишиванка». Також протягом дня учасники потягу єднання матимуть змогу ознайомитися з культурним життям міста Лева, а ще запланована зустріч із освітянами Львівщини.

Зазначимо, що Всеукраїнська акція «Потяг Єднання України "Труханівська Січ"» проводиться з метою консолідації та взаєморозуміння громадян з різних куточків країни, піднесення патріотичного духу та популяризації національної культури країни. Це вже 10-й потяг, і цьогоріч він відправився зі сходу. Всі зібрані подарунки будуть передані як в навчальні заклади, так і у військові частини сходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Оркестр 101-ї бригади охорони Генерального штабу ЗСУ виступив перед учнівською молоддю Львівщини (фото) Оркестр 101-ї бригади охорони Генерального штабу ЗСУ виступив перед учнівською молоддю Львівщини (фото) Опубліковано: Понеділок, 11 грудня 2017 Сьогодні, 11 грудня, в актовому залі Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді відбувся концерт оркестр 101-ї бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України. На концертний виступ військового оркестру завітали учні Львівської української гуманітарної гімназії ім. Олени...

Переглядів: 1179 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook