Період публікації:

від

до

Категорія:

Робота за інтересом

Опубліковано: Понеділок, 11 грудня 2017 

min
max

08.12.17р. у КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська спецшкола-інтернат вихователь Карпінець О.С. провела з групою учнів 8-10 класів роботу за інтересом з природнього матеріалу.

Ця тема актуальна

І для дорослих, і дітей.

У світ природи поринаючи,

Приходить багато різних ідей.

Карпінець О.С.  зазначила  актуальність даної роботи:

• Робота з природним матеріалом захоплююча і пізнавальна.

• Композиції виходять яскраві, барвисті;

• Розвивається творчість, уяву, прищеплюється любов до прекрасного.

Метою даної роботи було:

• Захопити дітей  цим видом творчості;

• Ознайомити з прийомами виготовлення робіт з природнього матеріалу

Ідея заняття:

• застосування природних матеріалів для створення краси навколо себе;

• вміння передати красу природи через створення настінних панно;

• подарувати дітям радість і гарний настрій.

Природа - чудова майстерня. В руках умільця все перетворюється в незвичайні вироби, відкривають вічне її красу. Будь-яка робота з природним матеріалом: не тільки захоплююча, але і пізнавальна. Природа дає можливість дитині розвивати власні творчі здібності, вона  долучається до естетичного сприйняття.

В ході роботи Карпінець О.С. ознайомила дітей з санітарно-гігієнічними вимогами,  з інструментами, які необхідні для виготовлення робіт та з безпекою під час роботи.

Роботи зі створення композицій з природних матеріалів розширила коло уявлення дітей про навколишній світ, сприяла  запам'ятовуванню фарб, форм і властивостей даного матеріалу. Привчила  до акуратності і уважності в процесі роботи.

Захоплюючий, творчий характер такого виду діяльності сприяє розумовому розвитку дитини, впливає на формування їхнього  мислення та уваги. У цій праці завжди є новизна, пошук, можливість домагатися більш досконалих результатів.

Учні  в кінці заняття зробили  разом з вихователем для  себе висновки про те, багато радості приносять людям квіти,  дарують гарний настрій, будять фантазію, пожвавлюють і прикрашають наші будинки..

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Чарівна майстерня Чарівна майстерня Опубліковано: Четвер, 19 вересня 2019 Творчість завжди окрилює – стверджують учні НРЦ «Довіра». Оригінальні та несподівані проекти підготували на уроках трудового навчання учні 6-Б класу НРЦ І-ІІ ст. «Довіра», декоруючи скляні баночки в етностилі. Разом з учителем, Г.В. Бущак, добирали текстильні матеріали для оздоблення, вчилися працювати...

Переглядів: 119 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Ганна Соляр – вихованцям НРЦ «Довіра» Ганна Соляр – вихованцям НРЦ «Довіра» Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 Гарна ініціатива талановитої людини втілилася! 24 травня 2019 року Ганна Соляр передала виручені за реалізацію книжечки «Писанкова історія» кошти нашому закладу. 7 квітня 2019 року у Домі Франка відбулася презентація книжки-казки Ганни Соляр «Писанкова історія», яка спочатку складалася авторкою для...

Переглядів: 626 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook