Період публікації:

від

до

Категорія:

Я маю право

Опубліковано: Четвер, 14 грудня 2017 

min
max

Всеукраїнський Тиждень права в Буській ЗОШ І – ІІІ ст..№1 розпочався загальношкільною лінійкою 04.12 2017 р. Цього ж дня  з учнями 9 х класів та вчителями предметну розмову про історію права, юридичні професії, права дитини, проголошені Конвенцією ООН , їх реалізацією провів начальник Буського відділу по роботі з суб’єктами надання безоплатної правової допомоги Закала І.Я.

В ході Тижня відбулися години спілкування з учнями початкових класів « Мої права» , « Права дитини», « Порушення прав дитини в казках», а також виховні години « Конвенція ООН про права дитини», « Право і закон у нашому житті» для учнів 5-7 кл.

Восьмикласники побували на уроці- презентації « Дитина має право…» ( вч. Сорочинська Б.Я.).Учні давали власну оцінку правових ситуацій, розпізнавали права та обов’язки .Для старшокласників відбувся « круглий стіл» за участі адвоката С.В. Волошина, під час якого школярі отримали відповіді на поставлені запитання та поповнили свої знання з правознавства.

Заключним етапом Тижня стало проведення Правового турніру серед учнів 9-10 кл. « Знай і поважай свої права»( вч. правознавства Сорочинська Б.Я. педагог-організатор Новак Т.М.)

Мета проведення даних заходів – виховання у школярів інтересу до правових знань, розвиток навиків користуватися  правами в різних життєвих ситуаціях, виховання почуття відповідальності за свої вчинки, формування правової культури і почуття причетності до творення правової держави в Україні. 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Природа – джерело надиху і фантазії Природа – джерело надиху і фантазії Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020  «Природа і фантазія» – це не тільки назва виставки-конкурсу, але й вияв творчості учнів Бущини. У районному етапі конкурсу взяли участь юні природознавці-дизайнери із 21 ЗЗСО району. Школярі виявили свою майстерність, креативнвсть у виборі природного матеріалу. На обласну виставку-огляд представлено...

Переглядів: 1193 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень народознавства в Соколянській школі Тиждень народознавства в Соколянській школі Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 У рамках тижня народознавства у НВК “Соколянська ЗОШ I-II ст. - ДНЗ» пройшло ряд заходів. Серед них – відкритий урок з трудового навчання у 6 класі за темою «Технологія виготовлення вишитих виробів. Українська вишивка. Орнамент та його види. Символи в українській народній вишивці» (вчитель Затхей Галина...

Переглядів: 569 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook