Період публікації:

від

до

Категорія:

На Кубку України з боротьби домінували вихованки ЛУФК

Опубліковано: Четвер, 14 грудня 2017 

min
max

5 золотих, 4 срібних і 4 бронзових нагороди вибороли вихованки Львівського училища фізичної культури на Кубку України з боротьби, який 4-8 грудня 2017р. відбувся у м.Броварах.

Жодного спротиву на килимах місцевого УФК не відчули Оксана Лівач (вип.2014р.), Тетяна Кіт (вип.2015р.) і Алла Черкасова (вип.2005р.), які перемогли у вагових категоріях до 50, 59 і 68 кг. Впродовж змагань дівчата жодного балу своїм суперницям не віддали.

Цікавим очікувався фінальний поєдинок між Іриною Гусяк (вип.2010р., на фото), яка поступово набирає свою кращу форму після важкої травми, і молодою, амбітною цьогорічною випускницею училища Христиною Березою у категорії до 53 кг. Однак боротьби не вийшло – впевнено з рахунком 9:2 перемогла досвідчена Гусяк. Бронзовою призеркою у цій вазі стала Богдана Ящук, четверте місце посіла студентка ІІ курсу Вероніка Рябоволова.

І у наступній категорії до 55 кг фінал розіграли вихованки ЛУФК. Перемогу здобула Лариса Скоблюк (вип.2010р.), яка сьогодні виступає за Рівне, друге місце посіла студентка ІІІ курсу Євгенія Павлова, четверте – другокурсниця Яна Сорока.

У Вазі до 62 кг Анастасія Боженко (вип.2016р.) і Ангеліна Лисак (ІІІ курс) не змогли скласти конкуренцію представниці Дніпра Ілоні Прокопевнюк і посіли відповідно ІІ і ІІІ місця.

Так само срібною і бронзовою медалістками у категорії до 57 кг стали Ольга Левчун (вип.2015р.) і Христина Демко (ІІІ курс) – першість дівчата віддали броварчанці Аліні Акобії.

У ваговій категорії до 72 кг бронзову нагороду здобула Дарина Туровчук (ІІ курс).

На загал, слід відзначити, що рівень української жіночої боротьби, яка рахується однією з найсильніших у світі, значно впав – в окремих вагових категоріях виступало по 5-6 борчинь. Помилкою організаторів був недопуск до змагань сильніших сімнадцятирічних кадеток, які могли б значно загострити конкуренцію.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4745 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1783 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook