Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові провели регіональну нараду-семінар з питань організації і проведення прийому вступників у 2018 році

Опубліковано: П`ятниця, 15 грудня 2017 

min
max

Сьогодні, 15 грудня, на базі Української академії друкарства відбулася регіональна семінар-нарада з питань організації і проведення прийому вступників у 2018 році до закладів вищої освіти та наукових установ, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії.

У нараді взяли участь проректори (заступники директорів) та відповідальні секретарі приймальних комісій закладів вищої освіти та наукових установ Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської областей.

Нараду проводили: представники Департаменту вищої освіти МОН України Рашкевич Юрій Михайлович та Балуба Ігор Анатолієвич, Назаровець Уляна Романівна, Державного підприємства «Інфоресурс» Дубинська Любов Василівна та керівник Львівського центру оцінювання якості освіти Середяк Лариса Володимирівна.

Було розглянуто важливі та актуальні питання майбутньої вступної кампанії 2018 року, з-поміж яких: застосування сільського коефіцієнту, завантаження правил прийому до ЄДЕБО, порядок розрахунку конкурсного балу тощо. Надано роз’яснення щодо зарахування осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України, та багато іншого.

В результаті обговорень учасники наради отримали кваліфіковані відповіді на всі запитання.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook