Період публікації:

від

до

Категорія:

Українські та іноземні дипломати передали вихованцям інтернату подарунки від Святого Миколая

Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 

min
max

15 грудня українські та іноземні дипломати відвідали Верхньосиньовидненську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-II ступенів «Надія» у Сколівському районі і передали подарунки вихованцям закладу. Таку благодійну акцію до Дня Святого Миколая 6-й рік поспіль організовує Дипломатичний клуб Львова.

Посланцями Чудотворця для вихованців закладу стали керівники і співробітники Представництва МЗС України у Львові, генеральних консульств Польщі та Чехії, почесних консульств Австрії, Бельгії, Болгарії, Білорусі, Бразилії, Ізраїлю, Казахстану, Кореї, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Угорщини і Франції, а також департаменту міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Від Святого Миколая гості передали малечі солодощі, одяг, взуття, розвиваючі іграшки, спортінвентар, а також інші речі необхідні для роботи закладу.

Зазначимо, що упродовж останніх років члени Дипломатичного клубу Львова надали потребуючим дітям Львівщини допомоги на понад 600 тисяч гривень, у тому числі важкохворим дітям, дітям-сиротам та молоді з особливими потребами.  

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook