Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відкрили ще один загальноосвітній навчальний заклад

Опубліковано: Вівторок, 19 грудня 2017 

min
max

Сьогодні, 19 грудня, у селі Пристань Сокальського району відкрили новий навчально-виховний комплекс.

«Пам’ятайте, що це зроблено руками багатьох людей для вас, а вам залишається любити землю, на якій ми живемо, шанувати батьків і обов’язково добре вчитися, бо якщо здобудете добру освіту, буде відкритий перед вами широкий світ», - звернувся до учнів під час відкриття школи голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Розрахована двоповерхова школа на навчання 150-ти учнів. Тут, у класних кімнатах, розташовані виробничі майстерні, буфет з обіднім залом, роздягальні, спортзал, навчальні кабінети хімії, фізики, біології та інформатики. Навчальні класи обладнані сучасною технікою.

Ще одна особливість нового освітнього закладу – дошкільне відділення для двох груп, яке функціонуватиме на першому поверсі у тому ж приміщенні, що й школа. Дитячий садок розрахований на 40 дітей.

На цей час діти навчаються у двох корпусах: приміщенні австрійської старої школи, яку збудували у 1906 році, і колишньому будинку священика.

Зараз у школі навчається 80 учнів, з них 38 – у початкових класах і 42 – у старших. Кількість дітей дошкільного віку становить 64 дітей. Щоб забезпечити вихованців гарячим харчуванням, у навчально-виховному комплексі облаштували харчоблок.

Довідково:

Будівництво загальноосвітнього закладу розпочали у 1993 році. Загальна кошторисна вартість будівництва – 27 мільйонів 792 тисяч гривень. Орієнтовна вартість виконаних робіт станом на 19.12.2017 – близько 24 млн за кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти обласного бюджету.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал На Яворівщині відкрили новозбудований спортивний зал Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 Сьогодні, 29 січня, в селі Вербляни відбулося урочисте відкриття та освячення новозбудованого спортивного залу з загальної фізичної підготовки для Верблянської ЗОШ І-ІІІ ст. У 2017-2018 навчальному році тут навчалися 212 учнів 1-11 класів та 21 дитина дошкільного віку, працюють 30 педагогів та 12...

Переглядів: 738 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Нова школа на Пустомитівщині відкрила двері для більше п’яти сотень учнів Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 Сьогодні, 3 вересня, із початком нового навчального року запрацювала оновлена школа у с. Оброшин Пустомитівського району. Реконструкцію навчального закладу завершили, як і планували, до вересня. Зі святом знань школярів привітала заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. «Сьогодні ми з вами...

Переглядів: 447 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook