Період публікації:

від

до

Категорія:

Реєстрація на пробне ЗНО-2018 розпочнеться 9 січня

Опубліковано: Вівторок, 19 грудня 2017 

min
max

Реєстрація на пробне зовнішнє оцінювання відбуватиметься з 9 до 31 січня 2018 року.

Про це сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Відтак, пробне ЗНО-2018 з української мови та літератури відбудеться 24 березня, а з математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, фізики, хімії, біології, географії –31 березня.

«Учні 10 класів мають право спробувати власні сили, зареєструватися та пройти пробне незалежне оцінювання-2018», - додала Любомира Мандзій.

Варто зазначити, що проходити ЗНО-2018 зможуть лише майбутні вступники – учні 11 класів.

«Пункти пробного тестування будуть в усіх районних центрах, так як відбуватиметься на основній сесії. А з іноземної мови визначено чітко п’ять міст, де будуть відбуватися тестування. І ті, хто хоче реєструватися на пробне тестування з іноземної мови, при реєстрації будуть обирати місто. Це зробили для того, аби ці міста добре підготувались в технічному плані для проведення основної сесії», - зазначила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Пункти проведення пробного ЗНО:

  • 24.03.2018 – запланували відкрити майже в усіх районних центрах Львівської області.
  • 31.03.2018 – у містах Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград, Броди, Жовква, Сокаль, Новояворівськ.
  • Іноземна мова – у містах Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград.

Зазначимо, що вартість пробного ЗНО становить 132 гривні за одне тестування.

Реєстрація учасників з Волинської, Львівської та Рівненської областей здійснюватиметься на сайті ЛРЦОЯО – lv.testportal.gov.ua.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Олег Синютка зустрівся з директорами кращих шкіл області за підсумками ЗНО 2018 Олег Синютка зустрівся з директорами кращих шкіл області за підсумками ЗНО 2018 Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 30 серпня голова Львівської ОДА зустрівся з директорами навчальних закладів області, які посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2018. «Якщо учні ваших шкіл показали найкращі результати ЗНО, значить ваші колективи – найуспішніші і ви – хороші керівники. Уряд здійснив важливі...

Переглядів: 432 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО Опубліковано: Четвер, 21 Червня 2018 Зовнішнє незалежне оцінювання цього року найкраще здали випускники Києва, а також Харківської та Львівської областей. «Якщо подивитися рейтинг регіонів за показниками зовнішнього незалежного оцінювання, Львівщина має чим похвалитися – ми продовжуємо тенденцію минулих років, і сьогодні наші випускники...

Переглядів: 462 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook