Період публікації:

від

до

Категорія:

Понад 120 дітей пільгових категорій отримали подарунки до Дня св. Миколая

Опубліковано: Четвер, 21 грудня 2017 

min
max

У четвер, 20 грудня, за сприяння служби у справах дітей Львівської ОДА відбувся урочистий захід в приміщені середньої загальноосвітньої школи № 34 ім. М. Шашкевича, присвячений Дню святого Миколая.

Із святом дітей привітали представники служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації.

Понад 120 дітей із багатодітних сімей, сімей учасників АТО, дітей-інвалідів та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Також для малюків створили святкову програму.

Немає коментарів

Схожі статті:

Чемпіони майбутнім чемпіонам (фото) Чемпіони майбутнім чемпіонам (фото) Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 19 грудня в НРЦ «Довіра» відбулось свято, яке організували представники гандбольної команди «Галичина». В святі прийняли участь учні 1-4 класів. У залі планувала атмосфера радості, щастя, усмішок, всі діти отримали подарунки від святого Миколая.

Переглядів: 388 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 935 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook