Період публікації:

від

до

Категорія:

«Старти надій»: діти з інвалідністю з Львівщини взяли участь у спортивному святі (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017 

min
max

21 грудня в спортивному комплексі Львівського державного університету фізичної культури відбулося спортивне свято «Старти надій» для дітей з інвалідністю молодшого віку, присвячене до Дня Святого Миколая та Нового Року.

Захід відбувся з метою залучення дітей з інвалідністю до систематичних занять фізкультурою і спортом, покращення фізкультурно-реабілітаційної роботи серед дітей з інвалідністю, ранньої адаптації дітей в суспільстві та розвитку особистості кожної дитини.

У змаганнях взяли участь діти, що мають фізичні вади розвитку, віком від 6 до 12 років, які представляли команди спецшкіл-інтернатів та реабілітаційних центрів області.

Всі учасники змагань роподілились на групи та займали місця на різних «спортивних станціях», де випробовували свої сили у різних вправах, а саме: збивання кеглів з відстані 5 метрів, гра у флорбол, руханка та інші.

Після завершення свята всім дітям вручили подарунки від служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації та меценатів.

Свято для дітей організував Львівський обласний реабілітаційно-спортивний клуб інвалідів «Галичина» за підтримки служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Спортивних дітей Львівщини відзначать стипендіями Спортивних дітей Львівщини відзначать стипендіями Опубліковано: Четвер, 21 грудня 2017 21 грудня за активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА в області відбудеться спортивне свято. У програмі – футзальні поєдинки та відзначення стипендіатів Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» «Найспортивніша дитина Львівщини – 2017». Зокрема, в ігровому залі...

Переглядів: 667 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 861 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook