Період публікації:

від

до

Категорія:

У 5-Б Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 завітав Святий Миколай! (фото)

Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 

min
max

Напередодні 19 грудня учні 5-Б класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 пригадали всі свої добрі та трішки нечемні вчинки, а потім написали листи зі своїми побажаннями до Миколая.

Адже саме 19 грудня до нас приходить Святий Миколай. Це - найулюбленіший та найбажаніший день у році для усіх дітей. Це - день здійснення мрій та сподівань. Слухняні дітки обов’язково знайдуть під подушкою подарунки, а бешкетники, можливо, різочку.

Напередодні цього дня, учні 5-Б класу пригадали всі свої добрі та трішки нечемні вчинки, а потім написали листи зі своїми побажаннями до Миколая. Всі листи дітки передали своєму класному керівнику Ярославу Ярославовичу Псюку, який пообіцяв передати їх Святому Миколаю.

І от зранку учні 5-Б класу прийшли на навчання. Всі слухняно присіли за парти, готуючись до уроку. Якою ж несподіванкою став для них дзвінкий стукіт у двері.

В класі тиша… Відчиняються двері … І ось на порозі стоїть дідусь з сивою бородою, у червоному костюмі та з повним мішком гостинців. Знову в класі тиша… Та це ж Миколай!, - вигукнули дітки і вмить повеселішали.

Кожен з діток розказував Миколаю вірша, а за це отримував від дідуся подарунок.

На завершення Святий Миколай похвалив учнів за слухняність і гарне навчання та пообіцяв, що обов’язково завітає до них у наступному році.

А про нові пригоди нашого дружнього 5Б класу читайте на сторінках сайту Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Ранкова зустріч» як прийом адаптації дитини до навчальної діяльності (фото) «Ранкова зустріч» як прийом адаптації дитини до навчальної діяльності (фото) Опубліковано: Субота, 10 лютого 2018 Дитина вперше переступає поріг школи – стає першокласником. Починається складний період адаптації до шкільного життя. В одних учнів  цей період проходить швидко і безболісно, в інших – навпаки. Саме ранкові зустрічі покликані зробити період адаптації легким і цікавим. Якщо дитина приходить вранці...

Переглядів: 807 Коментарів: 0

Відділи освіти

Скажемо СНІДУ – ні! (фото) Скажемо СНІДУ – ні! (фото) Опубліковано: Субота, 02 грудня 2017 1 грудня в Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулися заходи присвячені Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом. Відзначати цей день вже стало традицією. Класні керівники провели профілактичні бесіди «Твій вибір». Учнівським самоврядуванням було оформлено інформаційний стенд «Все про СНІД». Саме в...

Переглядів: 221 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook