Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнів запрошують до участі у «Школі юного правника»

Опубліковано: П`ятниця, 29 грудня 2017 

min
max

Школярів 9-11 класів запрошують на навчання у «Школу юного правника», організаторами якої виступають Львівський національний університет імені Івана Франка, Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, Центр неперервної освіти.

Суботня школа юного правника є унікальною можливістю для учнів старших класів сформувати власне бачення професійного майбутнього та обрати фах правника, зрозуміти особливості різних видів юридичних професій, утвердитися у своєму бажанні здобути вищу юридичну освіту.

«Школа юного правника» надасть учасникам базові знання з найважливіших навчальних дисциплін, які викладаються на перших курсах юридичного факультету, ознайомить потенційних абітурієнтів з особливостями навчального процесу на юридичному факультеті та сприятиме поступовому переходу школярів від навчання у школах до здобуття вищої освіти.

Участь у «Школі юного правника» не передбачає здачі іспитів чи проведення інших форм замірів знань.

Учасники «Школи юного правника»:

  • одержать інформацію про різні види правничих професій, їх особливості;
  • ознайомляться з особливостями навчального процесу на юридичному факультеті ЛНУ ім. І. Франка;
  • одержать знання з базових дисциплін, як вивчаються на перших курсах юридичного факультету;
  • будуть присутні на заняттях, які проводяться викладачами та аспірантами юридичного факультету;
  • матимуть змогу ознайомитися з діяльність студентських організацій юридичного факультету;
  • отримають сертифікати про навчання у «Школі юного правника».

Вікові групи – 9-11 класи.

Кількість осіб в групі – 10-12.

Тривалість навчання – 3 місяці (березень - травень 2018 року).

Кількість академічних годин – 36 (1 академічна година = 45 хвилин).

Заняття відбуватимуться щосуботи (3 уроки по 45 хвилин) на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. І. Франка.

Навчання у «Школі юного правника» – БЕЗКОШТОВНЕ.

За довідками звертатися за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 16, кім.103 (Центр неперервної освіти), або за тел.: (032) 239-44-89, 067-70-599-62, e-mail: cno-ipodp@ukr.net.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 Дорогі школярі, поспішайте реєструватись Вже зовсім скоро розпочнуться міські інтернет-олімпіади з предметів: біологія, англійська мова, українська мова, історія, фізика, інформаційні технології, хімія та математика. 2 лютого відбудеться перша інтернет-олімпіада «IT Challenge» з предмету Інформаційні...

Переглядів: 551 Коментарів: 0

Відділи освіти

Лілія Гриневич: Розпочалося ЗНО, обов’язкове для вступу на магістратуру з «Права», – 15 серпня абітурієнти отримають результати Лілія Гриневич: Розпочалося ЗНО, обов’язкове для вступу на магістратуру з «Права», – 15 серпня абітурієнти отримають результати Опубліковано: Четвер, 03 серпня 2017 ЗНО для вступу на магістратуру з «Права» – дієвий запобіжник проти корупції та можливість перевірити якість юридичної освіти в українських вишах. Про це заявила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час візиту на пункт тестування, де о 10 годині вступники почали складати оцінювання. «Зараз у нас...

Переглядів: 854 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook