Період публікації:

від

до

Категорія:

Святий Миколай в школі Марії Покрови (фото)

Опубліковано: Неділя, 31 грудня 2017 

min
max

19 грудня до учнів школи Марії Покрови завітав Святий Миколай з ангелами. 

Цього року Святий Миколай знову подарував багато радості дітям, яким привіз омріяні подарунки за їхніми листами. Святий Миколай і ангели привітали учнів  і  дали кожній дитині особисто подарунок.

Діти були дуже задоволені, вони отримали чудові подарунки. А учні 10 класу весело прикрашали подаровану ялинку подарованими гірляндами. Надовго запам'ятається цей чарівний день!

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 904 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Іде добрий Святий Миколай Іде добрий Святий Миколай Опубліковано: Неділя, 22 грудня 2019 Іде через всі віки Україною добрий Святий Миколай. Здавна його свято особливе, хвилююче, казкове. Адже, завжди цього дня малюки, та й чимало дорослих, знаходять під подушкою подарунки від свого найулюбленішого Святого. Завдяки керівництву Давидівської сільської ради ОТГ завітав святий Миколай і в Давидівський...

Переглядів: 827 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook