Період публікації:

від

до

Категорія:

Різдвяна Європа!

Опубліковано: Вівторок, 02 січня 2018 

min
max


Уже скоро ми будемо святкувати Новий рік і Різдво Христове, а разом з ними приходить «хвойний» радісний настрій щастя, змін, надій, які несуть з собою ці усіма улюблені свята.

Саме тоді відбуваються незабутні зустрічі, виконуються найзаповітніші бажання, можливі найнеймовірніші чудеса. У цьому нам допомогли переконатися учні 1-4 класів, які допомогли нам на мить перенестися у різдвяну Європу.

Багато чудових звичаїв є у кожного народу. Збереглися вони і в багатьох країнах Європи.

Святкувати Різдво – дуже давній звичай. І хоч святкують його всі, але святкують по-різному. Наші маленькі учні допомогли нам дізнатися, які різдвяні традиції існують у різних країнах Європи. Всі присутні відправилися у вагоні КАЗКОВОГО експресу, щоб побувати у таких країнах Європи як Польща, Італія, Великобританія і звичайно ж Україна.

Ох, Різдво — найчарівніше свято!
Стільки дивного світла в нім є.
Казки щирої, щастя багато.
Найпрекрасніше свято моє.

Маленькі артисти колядували та віншували польською, італійською та англійською мовами, грали на музичних інструментах, створюючи неповторну та казкову атмосферу Різдвяного свята.

Немає коментарів

Схожі статті:

Бібліотечний урок «Я в сотні у Бога» Бібліотечний урок «Я в сотні у Бога» Опубліковано: Четвер, 01 березня 2018 Презентація книжки «Я в сотні у Бога». Її автор Неля Кінзерська – вчителька Рудківської гімназії, відома на Самбірщині поетеса, присвятила світлій пам’яті уродженця міста Володимиру Жеребному – тепер вже двічі Герою: Небесної сотні та України. Нагадаю, рудківчани гідно вшанували та продовжують вшановувати...

Переглядів: 363 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Стаєш віднині на довічну варту, щоб з неба боронити рідний край" "Стаєш віднині на довічну варту, щоб з неба боронити рідний край" Опубліковано: Вівторок, 12 грудня 2017 "Стаєш віднині на довічну варту, Щоб з неба боронити рідний край" Ці слова Л.І.Проць запали в душу семикоасникам, які зосереджено слухали розповідь екскурсовода в музеї Володимира Жеребного в Рудківській СЗШ. Його життя є для них прикладом патріотизму, високої моралі і духовності.

Переглядів: 404 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook