Період публікації:

від

до

Категорія:

Спортивно-масовий захід «Ти зможеш, якщо зміг я» об’єднав на футзальному майданчику дітей з різних областей України (фото)

Опубліковано: Вівторок, 02 січня 2018 

min
max

Нещодавно в ігровому залі Львівської обласної ДЮСШ відбувся фінальний у 2017 році фізкультурно-оздоровчий захід для вихованців дитячих будинків, дітей, позбавлених батьківської опіки, та вихованців загальноосвітніх шкіл в межах всеукраїнських змагань «Ти зможеш, якщо зміг я».

Футзальний турнір об'єднав дитячі команди з різних областей України, а саме з: м. Сєвєродонецька Луганської області, м. Краматорська Донецької області, м. Білої Церкви Київської області, команду з Кіровоградської області та три команди зі Львівщини: дитячі заклади з с. Бортники, с. Сасів, с. Новий Милятин та команда Львівської загальноосвітньої школи-інтернат № 2.

Загалом у заході взяло участь близько 90 дітей, які разом зі своїми педагогами охоче познайомилися також із культурною спадщиною Львова.

За підсумками цікавих футзальних поєдинків призові місця розподілилися таким чином.

  • 1 місце – команда з м. Сєвєродонецька;
  • 2 місце – команда з м. Білої Церкви;
  • 3 місце – команда з м. Краматорська.

Усі учасники отримали грамоти та подарунки, а переможці та призери – кубки, медалі та грамоти.

Зазначимо, що захід відбувся за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», ГО «Розвиток громади», БФ «Розумна сила».

Немає коментарів

Схожі статті:

Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Ярмарок "Миколай про Тебе не забуде" на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-III ступенів (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 18 грудня 2017 року на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №2 I-III ступенів ( керівник: Пшоняк Петро Петрович) проведено ярмарок "Миколай про Тебе не забуде". Благочинний захід організовано школярами та батьками. Яких тільки ласощів на прилавках не було-це і пампушки, тістечка, солодощі,...

Переглядів: 856 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки На Львівщині запрацював новий електронний сервіс реєстрації дітей у садочки Опубліковано: Четвер, 02 квітня 2020 Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації має на меті збудувати новий освітній простір Львівщини. Тому, послідовно, крок за кроком, створюємо сучасні інструменти відкритості та публічності, впроваджуємо нові методи комунікації, щоб зробити освітній процес зручним та зрозумілим...

Переглядів: 4364 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook