Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася нарада керівників інтернатних закладів обласного підпорядкування (фото)

Опубліковано: Середа, 03 січня 2018 

min
max

Сьогодні, 3 січня, у приміщенні департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася нарада керівників інтернатних закладів обласного підпорядкування.

На порядок денний були винесені питання формування та використання кошторисів бюджетних установ у 2018 році, а також розроблення та затвердження штатних розписів.

Відтак, директор департаменту Любомира Мандзій поінформувала присутніх, що в Програмі розвитку освіти Львівщини передбачені кошти у сумі 26,5 млн гривень на заходи щодо створення належних умов перебування осіб з особливими освітніми потребами в закладах освіти, зокрема відновлення навчальної та матеріально-технічної бази спеціальних шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів, придбання навчального, корекційного та медичного обладнання, а також заходи з енергозбереження та енергоефективності, пожежної безпеки, облаштування системи відеоспостереження та пожежної сигналізації.

У свою чергу, заступник директора – начальник управління Ігор Гайдук повідомив, що з 2018 року рішення про кошторисні призначення та штатні розписи ухвалюватимуть уповноважені особи із Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації, а погоджуватиме це рішення директор департаменту освіти.

Також Ігор Григорович розповів, що найближчим часом на Львівщині відбудеться ліквідація психолого-медико-педагогічних консультацій. Натомість очікується відкриття 30 інклюзивно-ресурсних центрів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулася нарада директорів шкіл-інтернатів та НРЦ Відбулася нарада директорів шкіл-інтернатів та НРЦ Опубліковано: Понеділок, 21 січня 2019 Сьогодні, 21 січня, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій провела нараду з директорами шкіл-інтернатів та навчально-реабілітаційних центрів обласного підпорядкування. Під час заходу було обговорено низку робочих питань щодо контингенту дітей шкіл-інтернатів та навчально-реабілітаційних...

Переглядів: 856 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Відбулася нарада керівників закладів інституційного догляду та виховання дітей Відбулася нарада керівників закладів інституційного догляду та виховання дітей Опубліковано: Середа, 24 жовтня 2018 Сьогодні, 24 жовтня, за участю директора департаменту освіти і науки Любомири Мандзій відбулася нарада директорів спеціальних (санаторних) загальноосвітніх шкіл-інтернатів та навчально-реабілітаційних центрів Львівської області. Під час наради було обговорено ряд робочих питань щодо унормування та...

Переглядів: 1076 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook