Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнів та студентів запрошують до участі у фестивалі-конкурсі «Змагаймось за нове життя!»

Опубліковано: Четвер, 04 січня 2018 

min
max

Цими днями розпочалася реєстрація учасників Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються учні 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів різних форм власності, спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів, учні та студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації різних форм власності, діти з обмеженими можливостями, діти переселенців, діти-представники національних меншин та закордонних українців, які виявили особисте бажання взяти в ньому участь.

Конкурс проводиться в чотирьох вікових категоріях: серед учнів 1-4 класів, 5-7 класів, 8-9 класів, серед учнів 10-11 класів і студентської молоді.

Номінації фестивалю-конкурсу: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

Конкурс проводиться у три етапи: 1-й етап – регіональний. 2-й етап – відбірковий. 3-й етап – фінальний. Заявки на участь приймаються до 10 лютого 2018 року.

Для участі у фестивалі-конкурсі потрібно на сайті www.konkurs-lesya.com.ua заповнити електронну заявку учасника згідно номінації та вікової категорії, або відправити заявку на e-mail: konkurs_lesya@ukr.net.

Детальніше про конкурс – у Положенні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Сьогодні в стінах НРЦ "Мрія" відбувся виховний захід, приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки.

Переглядів: 3017 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

На Львівщині пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020» На Львівщині пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020» Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 21 березня у м. Новий Розділ відбудеться VІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020». Організаторами фестивалю виступає Львівське обласне відділення Національної хореографічної спілки України, Молодіжно-дитяча організація «Майбутнє дітям» за сприяння...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook