Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання педагогічної ради в школі Марії Покрови (фото)

Опубліковано: Четвер, 04 січня 2018 

min
max

03.01.2017р. в школі Марії Покрови відбулося засідання педагогічної ради під головуванням керівника Бачун Б.Т. Секретар педради - вчитель Ткачик З.В.

Питання, які розглядалися: 1. Вивчення пізнавальних інтересів і формування творчої активності учнів на предметних уроках. Доповідач: вчитель Тетяна Ладика. Співдоповідачі: вчителі - предметники Світоч С.В., Омеляш Ю.О., Живчик Н.С., Клименко Т.В., Наум Л.І., Юрчик Я.В., Бачун Б.Т.

2. Організація психокорекційної роботи з дітьми, які знаходяться на індивідуальній формі навчання. Доповідач:  практичний психолог школи Хима І.М. Співдоповідачі: вчителі Томащук Н.І., Омеляш Ю.О., Шаль Н.О., Кудирко І.П.

Рішення педради: роботу по формуванню активності учнів на предметних уроках вважати задовільною.

Немає коментарів

Схожі статті:

Засідання педагогічної ради в школі Марії Покрови Засідання педагогічної ради в школі Марії Покрови Опубліковано: Вівторок, 31 жовтня 2017 31 жовтня відбулося засідання педагогічної ради. Порядок денний: 1.Розвиток мовлення глухих дітей молодшого віку.  Доповідач: Закоморна І.Р. Співдоповідачі: вчителі і вихователі молодших класів. 2. Індивідуальний і диференційований підхід в організації навчально - виховного процесу учнів з різними...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 926 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook