Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч з Нінель Нежурою

Опубліковано: П`ятниця, 12 січня 2018 

min
max

Ще на початку нового навчального року, а саме 1 вересня,  у трускавецькому  НВК "СЗШ N2-гімназія" відбулись урочистості з нагоди 40-річчя приміщення колись ще  СЗШ №2, а нині школи-гімназії. Тоді  на свято завітало багато колишніх випускників.  Приємно, що до стін рідної школи продовжують повертатися ті, що колись були тут учнями, а зараз  є самодостатніми, успішними особистостями. А коли нагодою для таких зустрічей є не святкування, а досягнення, набутки, успіхи, якими хочеться поділитись з найріднішими, то це, звичайно, тішить.

Днями свою улюблену школу відвідала  українська письменниця, випускниця тоді ще школи №2, Нінель Нежура. Це талановита  ділова жінка,  громадський діяч, бізнес-тренер та сімейний психолог, автор книги, яка нещодавно побачила світ, "Життя - це... або Life-путівник для молоді" ". Це книга-тренажер або ж книга-мотиватор, яка містить прості та дієві технології на основі «коучингу»( тобто мистецтва  підвищення результативності, навчання, мотивації дій тощо). Посібник  буде  цікавий як молоді, так і усім, хто шукає сенс життя, прагне вдосконалюватися, незалежно від вікової категорії. Тут є  неочікувані та неординарні завдання і запитання, відповідаючи на які,  читач зможе розкрити секрети особистих гармонійних відносин з навколишнім світом та з Самим Собою. Знання цих секретів допоможе визначити цілі, реалізувати внутрішні бажання, досягати мети, дає ключі до зростання людини та її успіху. До речі, кілька примірників даної книги автор  подарувала юним гімназистам, що завітали на зустріч. Крім того,  дала кілька практичних порад, як прочитати книгу з максимальною користю для себе. Перший раз читаючи з олівцем, виділяти ті  моменти, які найбільше  зацікавили, а другий раз читати те, що підкреслене.

Адміністрація НВК «СЗШ№2-гімназія» висловлює щиру подяку пані Нінель Нежурі, бажає їй творчого натхнення, успіхів на нелегкій письменницькій ниві  і сподівається на подальшу співпрацю.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook