Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч в світлиці

Опубліковано: П`ятниця, 12 січня 2018 

min
max

03.01.2018р. у  НВК «СЗШ № 2 – гімназія» засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів відбулося в незвичний спосіб. Учасники факультативу «Мій Трускавець. Кліо» Регуш Назар та Лепак Аліна гостинно зустріли педагогів і провели цікаву екскурсію по «Українській оселі», яка стала одним із символів школи. Присутні  ознайомились з традиціями української хати та родинними реліквіями. Розповідь продовжила вчитель української мови та літератури Мількович Марія Миколаївна, яка наголосила, що кожен кут в оселі мав своє призначення. Це покуття, піч, мисник, а також чоловіча частина хати.

Господар оселі, вчитель історії Олександр Анатолійович Байдацький, запропонував колегам проводити тут зустрічі та  уроки, під час яких діти  не тільки вивчатимуть свою історію, а зможуть доторкнутися до минулого.  

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook