Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівській області визначили переможців чемпіонату зі стрибків на акробатичній доріжці (фото)

Опубліковано: Четвер, 18 січня 2018 

min
max

У спортивному залі Дрогобицької ДЮСШ ім. Івана Боберського за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації й обласної федерації гімнастики успішно завершився чемпіонат області з стрибків на акробатичній доріжці серед чоловіків та жінок.

У змаганнях взяли участь 23 кращих стрибунів на акробатичній доріжці – вихованців Дрогобицької ДЮСШ імені І. Боберського та Львівської ДЮСШ № 5. Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Роман Веклюк (Дрогобич).

Серед жінок перемогу виборола Анна-Марія Вагіла (м. Дрогобич, тренери: Р. Веклюк, О. Жгута, Т. Вагіла), на другому місці фінішувала Ліліана Кіцера (м. Львів, тренери: Ю. Кізло, Р. Кізло), на третьому місці змагання завершила Аліна Мисишин (м. Дрогобич, тренери: Р. Веклюк, О. Жгута, Т. Вагіла). Усі три спортсменки набрали суму балів, вищу від нормативу «Майстра спорту України» зі спортивної акробатики.

Серед чоловіків найкращим був, продемонструвавши вправи найвищої складності, Віталій Войтів, друге місце посів Олег Мазурик, третє – Михайло Лесишин. Усі вони вихованці Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери: Р. Веклюк, О. Жгута, Т. Вагіла.

За результатами чемпіонату сформовано збірну команду Львівської області, яка у лютому візьме участь у чемпіонаті України в м. Миколаєві.

Відтак В. Войтів, О. Мазурик та М. Лесишин, які увійшли до складу національної збірної команди України, змагатимуться в чемпіонаті Європи у квітні у м. Баку (Азербайджан).

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1223 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Збірна команда Львівщини успішно виступила в юніорському чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці (фото) Опубліковано: Субота, 23 Червня 2018 Збірна команда Львівської області у складі 8 спортсменів зі Львова та Дрогобича взяла участь у чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці, що відбувся 12-16 червня у м. Генічеську. Загалом змагалося понад 90 спортсменів, які представляли збірні команди Житомирської, Львівської, Харківської,...

Переглядів: 697 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook