Період публікації:

від

до

Категорія:

Коляда (фото, відео)

Опубліковано: Неділя, 21 січня 2018 

min
max

Ось і завершується новорічно-різдвяний цикл свят. У КЗ ЛОР «Лівчицька СЗШІ І-ІІ ст.» навчання розпочалося ще 09.01.2018 р. Але наші вихованці теж достойно відзначили одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове. І сьогодні ми повертаємося спогадами у той день, коли до нашої школи завітали колядники із с. Тейсарова разом з отцем Михайлом Трілем. Спершу виступив вертеп, який підготували однолітки наших учнів. Чудове дійство перенесло нас у далекий час народження Месії. Далі о. Михайло розповів про важливість цієї події для всіх християн, про те, що Бога слід любити  не лише на словах, а й через свої вчинки, через ставлення один до одного. З уст священика лунали повчальні слова про доброту, щирість, працьовитість, скромність, які кожен повинен у собі виховувати.

Зустріч закінчилася спільною колядою, теплими віншуваннями і смачним частуванням. Дякуємо всім парафіянам церкви с. Тейсарова та отцю-настоятелю за те, що розділили радість Різдва з нашим колективом!

Христос рождається!

Немає коментарів

Схожі статті:

Колядуємо разом (фото, відео) Колядуємо разом (фото, відео) Опубліковано: Понеділок, 22 січня 2018 Ось і завершується новорічно-різдвяний цикл свят. У КЗ ЛОР «Лівчицька СЗШІ І-ІІ ст.» навчання розпочалося ще 09.01.2018 р. Але наші вихованці теж достойно відзначили одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове. І сьогодні ми повертаємося спогадами у той день, коли до нашої школи завітали колядники...

Переглядів: 542 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Нова радість стала (фото) Нова радість стала (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 15 січня розпочався другий семестр і до Лівчицької спецшколи завітав вертеп з сусіднього села Тейсарів. За їх театральним дійством ми мали змогу переглянути Біблійну подію – народження Христа. Щиро дякуємо  отцю Михайлу, парафіянам та молоді за ту радість, яку вони подарували і смачні гостинці.

Переглядів: 742 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook